Cégünkről

A Plasti Dip Magyarország Kft. a Plasti Dip® Deutschland GmbH hivatalos magyarországi képviselete. Cégünk kizálólag Plati Dip termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, saját értékesítés és viszonteladói hálózat útján.

A Plasti Dip® 1972-es bemutatása óta töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, 2003-tól pedig egyre szélesebb körben terjedt el az Európai Unió területén is. A Plasti Dip® termékek széles palettája mostmár egész Európában elérhető, cégünk Magyarországra is elhozta ezt a rendkívül sokoldalú és kiváló minőségű terméket. Itthon a Plasti Dip Magyarország Kft. gyakorolja a forgalmazási jogot, és biztosítja ügyfelei számára, hogy ezen kiváló termékek gyorsan és egyszerűen eljussanak hozzájuk.

A weboldalunknak köszönhetően gyorsan megismerkedhet a Plasti Dip® termékekkel és azok kiváló tulajdonságaival, valamint útmutatásaink segítségével Ön is megtapasztalhatja, hogy ez a speciális és kitűnő minőségű termék az élet bármely területén felhasználható. Használatával Ön is egyszerűbbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait és hamarosan rá fog jönni, hogy az élet nem volt teljes a Plasti Dip nélkül.